Curacao-Bonaire

Bonaire

Bonaire, det vildeste dykkerparadis i det Caribiske hav. Bonaire er en del af De Hollandske Antiller som ligger 60-70 sm nord for den Venezuelanske nordkyst. De kaldes ogs√• for ABC √łerne (Aruba, Bonaire & Cuarcao). Efter 4 m√•neder p√• Curacao med et smut p√• 3 uger i Kbh., tog vi  p√• Bonaire og var fastgroet her i 3 m√•neder med turkist vand og koralsand lige op ad Bonaire’s hovedstad Kralendijk. En meget lille by med en dejlig karibisk atmosf√¶re. Lige under Loa havde vi et dyreliv af en anden verden og med sm√• dagture til forskellige af kystens dykkerb√łjer havde vi adgang til fantastiske koralrev hvor mur√¶ner, skilpadder, pincetfisk, englefisk, kuffertfisk, trumpetfisk, pilrokker etc. etc. udk√¶mper den daglige kamp for overlevelse, forsvarer deres territorier og g√łr hvad de ellers skal g√łre for at v√¶re det de er.

Her blev vi h√¶ngende til orkans√¶sonen var overst√•et ca. start- midt november. S√• sejlede vi til Puerto Rico (det tog sm√• 4 dage) og indklarerede i USA. Puerto Rico er jo et protektorat under USA, og var jo meget h√•rdt ramt af vist b√•de Irma og Michael i 2016. Trump form√•ede jo at forulempe den stakkels √ł efterf√łlgende med hans fantastiske ego.

De nedenst√•ende billeder og film best√•r af en god asorteret blanding fra b√•de Curacao og Bonaire og det efterf√łlgende indl√¶g vil s√• blive lidt om Puerto Rico og USA’s √łstkyst og vores oplevelser her med bla. ICW (Inter Coastal Waterway) og familiebes√łget i North Carolina.

Promenaden i Kralendijk. Med Loa i baggrunden.

 

International promenade bar.

 

Hovedgaden i Kralendijk, Bonaire

 

Dykkernes paradis

 

Typisk Bonaire hegn

Bonaire regatta. Hovedfeltet bagude…….

 

Bonaire regatta. …….Maxomo forude (Maxi 1300)

 

Hovedfeltet ligger stille

 

I mål

 

 

 

 

 

 

 

Related Images:

Her t√¶nker du p√• “Curacao-Bonaire”

  1. Fantastisk, hvad I oplever Рer helt vild med de små skildpadder:) Fortsat rigtig god vind Рhåber at ses igen derude:)

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.